Despre Iulian Craciun

Candidat Colegiul 8, Senat, Sector 4, Bucuresti Alianta Romania Dreapta

Pentru cei care nu ma cunosc, doresc sa ma prezint in cateva cuvinte:

Sunt Iulian Craciun si pentru ca am “Atrofie Spinala Musculara Tip 3″ si ma deplasez cu ajutorul prietenilor intr-un scaun cu rotile, unii oameni ma incadreaza la categoria “oameni cu handicap”. De fapt este o dizabilitate motorie, dar va asigur ca mintea imi merge ca pe roate.

Sunt nascut in Ploiesti si am copilarit in acest oras pana cand am plecat, pe roti, la Facultate, in Bucuresti.

Inca de la inceputul vietii i s-a spus mamei mele ca n-am sa traiesc prea mult. Ba mai mult, i s-au sugerat diverse solutii ca sa scape de “problema”.

Educatia am inceput-o cu o alta piedica. Prima invatatoare mi-a zis ca n-am ce cauta sa invat intr-o scoala normala. Din fericire exista oameni ca doamna Olguta Cristescu, invatatoarea care m-a acceptat intr-o clasa normala, care cu daruire si multa rabdare mi-a ghidat primii pasi prin viata.

4 ani de zile mi-am rostogolit carutul sa merg la cursurile Liceului Mihai Viteazu din Ploiesti, ca mai apoi rotile sa-mi fie directionate spre Facultatea Electronica din Universitatea Bucuresti, pasionat fiind de chestii electronice.

Fiindu-mi la indemana o tastatura, am invatat sa programez. In timp am devenit expert IT si firesc mi-am facut propria firma de dezvoltare web si programare, pe care o conduc de cativa ani buni de zile. Am lucrat pentru multi clienti, dar cea mai mare satisfactie am avut-o cand au venit rezultatele – printre altele, am creat primul sistem de rezervari online din Romania. La sectiunea CV am detaliat lista companiilor cu care am avut proiecte.

Reusite in viata:
- Niciodata nu m-am dat batut!
- Am absolvit facultatea desi mama a ramas cu o semiparalizie in urma unui atac de cord, iar tatal meu s-a imbolnavit si a murit.
- Am propria microfirma, pe care o conduc de multi ani de zile.
- Am dezvoltat aplicatii web in premiera in Romania, cu aplicabilitate in domeniul turismului
- Mi-am intemeiat o familie: am o sotie care ma iubeste si ma sprijina si o fetita superba.
- Am ajutat mii de oameni sa se dezvolte personal prin proiectele mele inspirationale (StartEvo, RoNeamt, diverse ONG-uri cu care am colaborat de-a lungul timpului).
CREZUL MEU: Nu exista NU SE POATE!
Trebuie doar sa crezi cu adevarat in sansa ta si mai ales sa faci ceva in aceasta directie!


Va invit sa cititi mai multe detalii despre mine si despre activitatile mele profesionale pe pagina de facebook si pe site-ul personal

www.facebook.com/NuExistaNuSePoate

www.iuliancraciun.ro

Va indemn sa semnati pentru Legea Caldurii aici